14 Απριλίου, 2020 ΟρεκτικάΣυνταγές 0

Υλικά:
7 μεσαίες αποφλοιωμένες πατάτες
2 λίτρα παγωμένο νερό
5 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1-1 / 2 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
1-1 / 2 κουταλάκια του γλυκού πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα

Οδηγίες :
Χρησιμοποιώντας ένα μαντολίνο λαχανικών, κόψτε τις πατάτες σε πολύ λεπτές φέτες. Τοποθετήστε σε ένα μεγάλο μπολ. προσθέστε παγωμένο νερό και αλάτι. Μουλιάστε για 30 λεπτά.
Στραγγίξτε τις πατάτες. Τοποθετήστε σε χαρτοπετσέτες και στεγνώστε. Σε ένα μικρό μπολ, αναμίξετε το σκόρδο και το πιπέρι. αφήστε στην άκρη.
Σε βαθύ τηγάνι , Ζεσταίνετε το λάδι στους 190c °. Τηγανίζουμε τις πατάτες λίγες λίγες μέχρι να ροδίσουν, 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
Βγάλτε τα με μια τρυπητή κουτάλα, στραγγίξτε σε χαρτοπετσέτες. Πασπαλίστε αμέσως με τα μπαχαρικά. Τοποθετήστε τα σε ένα αεροστεγές δοχείο.

Σημείωση: μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε άλλα μπαχαρικά που σας αρέσουν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής

Το email σας δε θα δημοσιευτεί Τα υποχρεωτικά πεδία έχουν σημειωθεί με *

Υποβολή σχολίου