ΥΛΙΚΑ
3 φλιτζάνια αλεύρι αμυγδάλου πολύ ασπρισμένο.
3 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
4 κουταλάκια του γλυκού καθαρό εκχύλισμα αμυγδάλου
2 ασπράδια αυγών
ΟΔΗΓΙΕΣ
Τοποθετήστε το αλεύρι αμυγδάλου και τη ζάχαρη άχνη σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και χτυπήστε τα μέχρι να ενωθούν και να σπάσουν τυχόν σβώλοι. Προσθέστε το εκχύλισμα αμυγδάλου κ για να αναμειχθούν. Προσθέστε το ασπράδι του αυγού και επεξεργαστείτε μέχρι να σχηματιστεί μια πηχτή ζύμη.
Γυρίστε το αμύγδαλο σε μια επιφάνεια εργασίας και ζυμώστε το μερικές φορές. Το πλάθουμε σε μακρή μπαστούνι, το τυλίγουμε σε πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο.
Διατηρείται για τουλάχιστον ένα μήνα στο ψυγείο ή έως και 6 μήνες στην κατάψυξη. Φέρτε σε θερμοκρασία δωματίου πριν το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συνταγή.
Agias Sofias 16, Corfu 49100, Greece
T. +30 26610 33848 | M. 6947 704919 | E. info@sweetnspicy.gr
Κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής