ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ

21 Νοεμβρίου, 2017 Κυρίως Πιάτα 0
  • 1 κιλό χταπόδι
  • 600 γρ. πράσα καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
  • 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 κουτ άνηθο ψιλοκομμένο
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένα
  • 1/4  φλιτζάνι.  κρασί
  • 4 κουτ ελαιόλαδο
  • Αλάτι, Πιπέρι μαύρο
  • 1 φύλλο δάφνης

Εκτέλεση

Βράζουμε για 15-20 λεπτά ένα κιλό κατεψυγμένο χταπόδι ( μία ώρα αν είναι φρέσκο ). Μόλις βράσει κόβετε το χταπόδι σε μικρά κομμάτια.

Σε μια κατσαρόλα αχνίζετε με λίγο λάδι τα κρεμμύδια μετά από 3 λεπτά προσθέτετε και τα πράσα που τα έχετε κόψει σε χοντρά κομμάτια και στη συνέχεια προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά,τα αφήνετε να βράσουν για 10 λεπτά, 5 λεπτά πριν σβήσετε το φαγητό προσθέτετε  το χταπόδι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής

Το email σας δε θα δημοσιευτεί Τα υποχρεωτικά πεδία έχουν σημειωθεί με *

Υποβολή σχολίου

preloader