Συστατικά : 400 γρ Μαύρη σοκολάτα σπασμένη 1 Φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 φλιτζάνι καρύδια ψιλοκομμένα 4 φλιτζάνια αλεύρι αμυγδάλου 4 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας αποξηραμένη καρύδα χωρίς ζάχαρη για βούτηγμα
Οδηγίες: Τοποθετήστε τη σοκολάτα και την κρέμα γάλακτος σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετε ανακατεύοντας απαλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Αποσύρετε από τη φωτιά και χτυπάτε μέχρι να κρυώσει. Αφήστε να σταθεί 15 λεπτά. Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα μπλέντερ, προσθέστε το φυστικοβούτυρο και το αλεύρι αμυγδάλου, το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε μέχρι να γίνει μια ζύμη. Εάν η ζύμη εξακολουθεί να κολλάει στα χέρια, προσθέστε λίγο ακόμα αλεύρι αμυγδάλου. Ανακατεύουμε προσεκτικά τα καρύδια. Τυλίγουμε σε μπαλάκια και βουτάμε κάθε μπάλα σε καρύδα. Τοποθετούμε στο ψυγείο και αφήνουμε να σφίξει. Διατηρήστε τα δροσερά
Agias Sofias 16, Corfu 49100, Greece
T. +30 26610 33848 | M. 6947 704919 | E. info@sweetnspicy.gr
Κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής