Λιβανέζικα μπιφτέκια ( Κόφτα)

Λιβανέζικα μπιφτέκια ( Κόφτα)

Συστατικά
4 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι αλάτι
½ κιλό κιμά αρνί ή βοδινό ή μισό μισό
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κουταλιές λιβανέζικο Kofta μείγμα

28 σουβλάκια μπαμπού, εμποτισμένα με νερό για 30 λεπτά
Κατευθύνσεις
Λιώνουμε το  σκόρδο  με το αλάτι χρησιμοποιώντας ένα γουδοχέρι ή την επίπεδη πλευρά του μαχαίρι του σεφ .Ανακατέψτε το σκόρδο στο κρέας μαζί με το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το μείγμα μπαχαρικών Kofta σε ένα μπολ μέχρι να αναμειχθεί καλά. Δημιουργήστε το μείγμα σε 28 σφαίρες. Σχηματίζετε κάθε σφαίρα γύρω από την άκρη ενός σουβλάκι, χαλαρώνοντας σε οβάλ 2 ίντσας. επαναλάβετε με τα υπόλοιπα σουβλάκια. Τοποθετήστε τα κεμπάπ σε ένα φύλλο ψησίματος, καλύψτε και βάλτε τα στο ψυγείο τουλάχιστον 30 λεπτά ή έως και 12 ώρες.
Προθερμάνετε τη σχάρα του φούρνου στους 180c
Μαγειρέψτε τα σουβλάκια στην προθερμασμένη σχάρα περιστρέφοντας περιστασιακά, μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας στο επιθυμητό βαθμό ομοιότητας περίπου 20 λεπτά
Σερβίρετε με γιαούρτι,  πιτάκια, μαρούλι, ντομάτα και αγγούρι. «

Αφήστε το σχόλιο σας

Κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής

Το email σας δε θα δημοσιευτεί Τα υποχρεωτικά πεδία έχουν σημειωθεί με *

Υποβολή σχολίου

preloader